4 EENVOUDIGE STAPPEN

voor een optimaal effect met SAT

De Stack Assist Tool heeft als doel het behalen van betere resultaten in een kortere tijd, waarbij de kwaliteit, kwantiteit en medewerkers centraal staan. We kijken naar de logistiek vanuit het perspectief van de klant.

De routekaart van SAT technologies bepaald in 3 stappen de exacte winst in elke situatie. Hierin worden huidige werkwijze, order-, en masterdata en orderpick en/of stapel restricties geanalyseerd en geoptimaliseerd.  Zo berekenen wij de meest haalbare, betaalbare en optimale oplossing.

Accurate afmetingen

Met de juiste productgegevens kunnen wij de Stack Assist Tool in een magazijn implementeren. Door te beschikken over de juiste afmetingen zorgen wij voor een optimale uitvoering, zowel op het beeldscherm als met de laser op de pallet.

Order & data analyse

Door een analyse te maken van de huidige situatie, daarbij houden wij rekening met toekomstscenario’s, worden bestaande situaties geoptimaliseerd. Op basis van deze resultaten biedt SAT technologies de beste oplossing aan.

Pallet locatie optimalisatie

In sommige gevallen vragen we of producten van dezelfde hoogte in een gangpad dichter bij elkaar mogen worden geplaatst. Dit verbetert de uitkomst van de stapelsoftware waardoor de optimalisatie van een stabiele pallet load vele malen groter wordt.

Test op locatie

Voordat de Stack Assist Tool geïmplementeerd wordt, is een fysieke test met de Stack Assist Tool op locatie wenselijk. Hiervoor zijn beugels bij SAT technologies beschikbaar. In afspraak met de klant wordt het testplan bepaald.

De belangrijkste doelstellingen voor de test zijn:

  • Operator & management / supervisor feedback
  • Look & feel beleving
  • Voldoet SAT aan de businesscase

(voor deze test is geen koppeling met WMS of Voice vereist)

Slimme IPS Software

Onze IPS-software berekent snel de optimale drager (pallet en/of rolcontainer) op basis van klantspecifieke ordergegevens, verpakkingskenmerken en business-eisen configureerbaar in een logistiek magazijnproces.