SAT TECHNOLOGIES

De specialisten in Optimized orderpicken

Een onderkend aspect van het handmatige orderpick-proces zijn de verborgen kosten in het magazijn. Ongeveer 55% van de totale operationele kosten zijn gerelateerd aan het handmatig orderpicken. Mis-picks, omstapelen, zoeken en andere fysieke handelingen (zoals tillen en op- en afstappen) zijn verantwoordelijk voor 50% van de totale orderpick-kosten. De overige 50% van de orderpick-kosten zijn gerelateerd aan het rondrijden in het magazijn.

SAT technologies beschouwt ROBOGISTICS (Robots in Logistics) als een nieuwe, opkomende en belangrijke markt met veel groeimogelijkheden. Echter is de mens een schakel die niet snel vervangen kan worden, zeker niet in een omgeving waar flexibiliteit en ruimtelijk inzicht een vereiste zijn. Het orderpicken van cases is een proces waar robotisering voorlopig niet toepasbaar is. Daarentegen kan de mens wel een handje geholpen worden en daar komt onze Stack Assist Tool uitstekend van pas. Met slimme software worden de lastige handelingen in het magazijn ondersteund.

Stack Assist Tool komt voort uit de ervaringen die we de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan in de wereldwijde material handling markt. Voor deze markt hebben we intelligente mixed palletizing software en efficiënte mixed palletizing systemen ontwikkeld. Soortgelijke slimme software wordt bij SAT technologies ook gebruikt om de stapeling te optimaliseren. Het resultaat wordt, doos voor doos, op de pallet middels een laser getoond. Met de Stack Assist Tool kan iedereen snel de meest stabiele pallet stapelen, zonder fouten en training.


Elk aanvraag heeft een hoge prioriteit en wordt afgehandeld met toewijding, creativiteit en passie.


De kern van onze bedrijfsfilosofie kan in één woord worden beschreven: samenwerking. Elke klant en elk project vereisen een andere aanpak, maar de rode draad is altijd een succesvolle samenwerking. Wij kunnen samen met u een uniforme oplossing ontwikkelen, die u onderscheidt van uw concurrenten en een grote invloed heeft op het optimaliseren van uw logistieke processen.